Onze blogberichten

15 augustus 2019

Veilig rijden. 6 tips!

In 2018 vielen er 678 verkeersdoden; dat is 11 procent meer dan in 2017. En hoewel dat er veel minder zijn dan veertig jaar geleden (3.000 doden per jaar), zijn het er nog altijd 678 te veel. Het zal je partner maar zijn, of een van je ouders. Of nog erger: je kind. Het verkeer móet gewoon veiliger. En werkgevers kunnen daarbij helpen.

Lees meer
18 juli 2019

Rijden op waterstof heeft de toekomst (1)

Waar iedereen nu inzet op elektrisch rijden, daar heeft waterstof misschien wel veel meer toekomst. Een verkenning van wat weleens de grootste revolutie in mobiliteit zou kunnen worden. Wat betekent dit voor u?

Lees meer
10 juli 2019

Hoe zuinig is een start-stop systeem?

In deze tijd is het voor autofabrikanten belangrijk dat ze rekening houden met duurzaamheid. De automobilist, of deze nu een auto privé rijdt of een leaseauto heeft, stelt steeds meer eisen en houdt bij het maken van een keuze voor een nieuwe auto ook stevig rekening met factoren op dit gebied. Een ontwikkeling die we de afgelopen jaren hebben gezien is de aanwezigheid van start-stop systemen in nieuwe leaseauto’s. Maar zorgt zo’n systeem nu echt voor een zuinigere auto?

Lees meer
27 juni 2019

8 tips om vakantiefiles en warmte te overleven

Binnenkort start weer de vakantie uittocht. Met z'n allen met de auto naar bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk. De combinatie file en warmte onderweg is geen prettige maar je kunt je er wel op voorbereiden. Hier lees je 8 tips die je goed kunt gebruiken om vakantiefiles en warmte te overleven.

Lees meer
4 juni 2019

Gaan ondernemers voortaan op de step naar hun werk?

Hoe kom je erop? Dat dacht ik toen ik 2 weken geleden door Parijs liep. Dat je op elke hoek een boulangerie, café of souvenirwinkel ziet. Maar het straatbeeld in Parijs is overgenomen door iets anders… Om de paar meter staan ze. In groepjes of alleen. In vele kleuren: zwart, rood, groen en wit. De elektrische ‘deelstep’ is blijkbaar het nieuwe vervoermiddel in de grote stad. Het lijkt mij als zzp’er ideaal om van A naar B te komen. En steppen is nog leuk ook. Zie jij jezelf al naar je werk gaan op de elektrische step? Hou dan rekening met de volgende dingen.

Lees meer
30 mei 2019

Wat vind jij van zelfrijdend vervoer?

De krant lezen, je make-up doen of studeren in de auto. Door zelfrijdende vervoer (de computer brengt je waar je moet zijn) heb je straks letterlijk je handen vrij om andere dingen te doen. Maar de vraag is: hoe lang duurt dat nog?

Lees meer